ACIDO STOP VITAL+ - Herba Medica

Previous Next 1 of 3

ACIDO STOP VITAL+


VITAL+

Prehransko dopolnilo
30 vrečk

Zaradi različnih vzrokov, kot so premastna in pekoča hrana, preveč alkohola, sladkarij ali nikotina, se lahko količina izločene kisline čezmerno poveča, kar občutimo kot pekoče bolečine v predelu želodca. Tudi stres in preobremenitev lahko povzročita težave z želodcem, posledica tega pa je zgaga. Prehransko dopolnilo ACIDO STOP VITAL+ vsebuje kalcij, ki prispeva k normalnemu delovanju prebavnih encimov. Poleg tega prehransko dopolnilo vsebuje natrijev hidrogen karbonat, ki nevtralizira želodčno kislino in deluje kot antacid ter tako pomaga razkisati telo. Grenka sol, mineralna spojina magnezijev sulfat heptahidrat, se uporablja kot razstrupljevalec, proti krčem, za ljudi s pomanjkanjem magnezija v telesu ter za pospešitev gibanja črevesja.

Sestavine: Natrijev hidrogen karbonat, sadni sladkor, kalcijev karbonat, ekstrakt pomaranče, naravna aroma limone, limeta, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, magnezijev sulfat heptahidrat.

Navodila za uporabo in priporočena dnevna količina: Trikrat dnevno raztopite 1 vrečko ACIDO STOP VITAL+ (5 g) v pol kozarca vode (125 ml) in popijte.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. Poleg raznolike in uravnotežene prehrane je pomemben zdrav način življenja.

Close

Ta stran ne obstaja... Prosim posodobite svoj brskalnika na različico 8 ali več.

Hvala za razumevanje!