CHOLESS VITAL+ - Herba Medica

Previous Next 1 of 3

CHOLESS VITAL+


VITAL+

Prehransko dopolnilo s sladilom
15 vrečk

Povišana vsebnost holesterola v krvi je posledica nezdravega prehranjevanja in nezadostne telesne dejavnosti. Poleg tega na povišano raven maščob v krvi vplivajo tudi dedni dejavniki, določene bolezni (npr. visok krvni tlak, diabetes) ter življenjski stil (kajenje, stres). Vsebnost holesterola v krvi lahko zmanjšamo na več načinov, seveda pa najučinkoviteje s kombinacijo ustrezne telesne aktivnosti in pravilno prehrano. Prehransko dopolnilo CHOLESS VITAL+ vsebuje rdeči kvasni riž v kombinaciji z beta-glukani iz ovsa, ki prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.
Povišan holesterol je dejavnik tveganja za razvoj koronarne bolezni srca. Za beta-glukane iz ovsa je ugotovljeno, da znižujejo holesterol v krvi. Beta-glukani kot polisaharidi v črevesju namreč vežejo holesterol in žolčne kisline ter s tem zmanjšajo njihovo absorbcijo in posledično njihovo koncentracijo v krvi.

Sestavine:
beta-glukani iz ovsa (OatWellTM 28 %) , koncentrat rdeče pese, aroma vanilije, aroma borovnice, rdeči kvasni riž (Monascus purpureus), sladilo: steviol glikozidi.

Ena vrečka CHOLESS VITAL+ vsebuje 3 g beta-glukanov in 4 mg monakolina K. Koristni učinek boste dosegli z dnevnim vnosom 3 g beta-glukanov (1 vrečka).

Navodila za uporabo in priporočena dnevna količina: Enkrat dnevno pred obrokom raztopite 1 vrečko CHOLESS VITAL+ (12,1 g) v kozarec vode ali mleka (250 ml) in popijte.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. Poleg raznolike in uravnotežene prehrane je pomemben zdrav način življenja.

Close

Ta stran ne obstaja... Prosim posodobite svoj brskalnika na različico 8 ali več.

Hvala za razumevanje!