ENERGO VITAL+ - Herba Medica

Previous Next 1 of 3

ENERGO VITAL+


VITAL+

Prehransko dopolnilo s sladkorjem in sladilom
20 vrečk

Utrujenost je posledica telesne in duševne obremenitve, ki jo spremlja splošno slabo počutje. Čeprav vemo, kako utrujenost preprečevati (pravilna prehrana, gibanje, dovolj počitka,…), se ji težko izognemo. Prehransko dopolnilo ENERGO VITAL+ je dober vir magnezija in nekaterih vitaminov skupine B, ki prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Magnezij je pomemben za zdravo živčevje, mišice in kosti, sodeluje pa tudi v reakcijah presnove v telesu in pomaga pri sproščanju energije iz hranil. Vitamini skupine B, ki jih vsebuje prehransko dopolnilo ENERGO VITAL+ so namenjeni vsem, ki živijo stresno življenje, uživajo enolično prehrano, so izpostavljeni večjim telesnim naporom, pogosto utrujeni ali preobremenjeni. Kot naravni stimulans je guarana priporočljiva za ljudi, ki so pod velikim stresom in tiste, ki bi radi iz svojega telesa izkoristili kar največjo produktivnost takrat, ko jo najbolj potrebujejo.

Sestavine:
Dekstroza, magnezijev laktat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, aroma pomaranče, ekstrakt guarane (Paullinia cupana) (10 % kofeina), sladilo: steviol glikozidi, beta karoten, nikotinamid, kalcijev D-pantotenat, piridoksin hidroklorid, riboflavin, folna kislina, cianokobalamin.

Prehransko dopolnilo vsebuje kofein in ni priporočljivo za otroke ali nosečnice (1 vrečka vsebuje 25 mg kofeina).

Navodila za uporabo in priporočena dnevna količina: Raztopite enkrat dnevno 1 vrečko ENERGO VITAL+ (10 g) v 1 kozarec vode (250 ml) in popijte.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. Poleg raznolike in uravnotežene prehrane je pomemben zdrav način življenja.

Close

Ta stran ne obstaja... Prosim posodobite svoj brskalnika na različico 8 ali več.

Hvala za razumevanje!