KOENCIM Q10 FORTE - Herba Medica

Previous Next 1 of 3

KOENCIM Q10 FORTE


BERNARDOVE KAPSULE, IZDELKI

Kapsule prehranskega dopolnila KOENCIM Q10 forte vsebujejo 50 mg koencima Q10, v kombinaciji s kofeinom in vitamini, ki prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter k delovanju živčnega in imunskega sistema.

Vsebina: 60 kapsul.

Sestavine v eni kapsuli:

  • vitaminski kompleks* 100 mg
  • koencim Q10 50 mg (največji dovoljeni dnevni vnos)
  • kofein 32 mg
  • sredstvo proti sprijemanju: aerosil (SiO2)
  • sredstvo za povečanje prostornine: laktoza (mleko in mlečni proizvodi), modificiran škrob
  • rastlinska celulozna kapsula (hidroksipropilmetil celuloza)
    *Vitaminski kompleks vsebuje pomembne vitamine C, E, niacin, pantotensko kislino, vitamine B6, B1, B2 in B12, folno kislino in biotin.

Vsebuje kofein. Ni priporočljivo za otroke in nosečnice.

Največji dovoljeni dnevni odmerek (Tolerable Upper Intake Level): največja dnevna količina zaužitega hranila koencima Q10, ki še ne predstavlja tveganja za pojav stranskih učinkov pri veliki večini ljudi v določeni populaciji je 50 mg.

Priporočena dneva količina: 1 kapsula dnevno, najbolje ob jedi, vsaj en mesec. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Poleg raznolike in uravnotežene prehrane je pomemben zdrav način življenja.

 

VIR:

– Uredba Komisije (EU) št. 432/2012 z dne 16. maja 2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditev na živilih, razen trditev, ki se nanašajo na zmanjšanje tveganja za nastanek bolezni ter na razvoj in zdravje otrok. 2012. Uradni list Evropske unije, 55, L136: 1-40 ( http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2012:136:0001:0040:SL:PDF )

Close

Ta stran ne obstaja... Prosim posodobite svoj brskalnika na različico 8 ali več.

Hvala za razumevanje!